skip to main content
 
Lauren Stephens Staff Photo

Class Schedule  

 

Ms. Stephens’ Daily Schedule

 

 

7:55-8:30 Morning routines/Bellwork

 

8:30-8:35 Announcements/Pledge

 

8:35-8:45 Calendar/Morning Meeting/Good Things

 

8:45-9:15 Making Meaning/IDR/Reflection (30 mins)

 

9:15- 9:25 Being a Reader (10 mins)

 

9:25-10:05 Daily 5 Stations (40 mins)

 

10:10-10:40 Recess

 

10:40-10:50 Grammar Lesson (10 mins)

 

10:55-11:25 Lunch

 

11:25-11:45 Being a Writer (20 mins)

 

11:45-12:30 Activity (Art, Computer, Library, Music, PE)

 

12:30-12:45 Writer’s Workshop/Reflection (15 mins)

 

12:45-12:50 Number Talk (5 mins)

 

12:50-1:05 Math Mini-Lesson (15 mins)

 

1:05-1:55 Math Stations/Reflection (50 mins)

 

2:00-2:30 Science (30 mins)

 

2:30-3:00 Intervention Block (30 mins)

 

3:00-3:25 Dismissal prep/Snack/Launch 

 

 

Activity Schedule 

Monday: Art

  

Tuesday: Computer

  

Wednesday: Library

  

Thursday: Music

  

Friday: P.E.